DEN UDØDELIGE, BOK I – Introduksjon

Cover

Den Udødelige

BOK I

av

J.J. Dewey

Legenden forteller at Johannes, forfatteren av Apokalypsen aldri døde, og at han fortsatt lever på Jorden etter 2000 år. Disse sidene inneholder den

fascinerende historien om en manns møte med en virkelig udødelig.

© Oversatt fra amerikansk av María del Rosario Jaquete Herraiz 2015

Da nå Peter fikk se ham (Johannes), sa han til Jesus: “Herre, hva skal så skje med ham?”

 Jesus svarte: ”Om jeg vil at han skal leve til jeg kommer, hva angår det deg? Følg du meg!”

 Det ord kom senere ut blant brødrene: ”Denne disippelen skal ikke dø.” Men Jesus hadde ikke sagt at han ikke skulle dø, men han sa: “ Om jeg vil at han skal leve til jeg kommer, hva angår det deg?”

Johannes 21:21-23

Johannes, Den Elskede, Åpenbareren, Jesus apostel og kanskje historiens mest mystiske mann blir levende i denne boken. Legenden forteller at Johannes aldri døde og at han fortsatt vandrer på jorden som lærer.

Innholdet i denne første boken og i de etterfølgende bøkene om Den Udødelige, kan være sant – eller ikke. Det er opp til leseren å avgjøre det. Men uansett den enkeltes oppfatning eller tolkning, – er historien og visdommen her verdt en seriøs overveielse.

Copyright © 1997 & 1998 av J. J. Dewey

Lesernes egne kommentarer til boken ”Den Udødelige” bok I & II.

 

”Dette er den beste esoteriske roman – fra en som fortsatt lever – jeg noensinne har kommet over. Den ”Celestine Profetien” var bra, men dette er helt klart enda bedre og skrevet fra en dypere innsikt.” Bokanmeldelse fra Joseph Polansky, forfatteren av ”Diamond Fire”

 

”Gode Gud. Du er virkelig en himmelsk historieforteller.”Wow… BT

 

”Jeg ville bare at du skulle vite at din historie er helt utrolig! Det har forandret livet mitt fullstendig og til og med min religiøse overbevisning. Nå ser jeg bare frem til (gleder meg) til mange etterfølgende bøker der flere av Nøklene åpenbares.” DR.

 

”Jeg ville bare si at jeg ganske nylig fikk boken ”Den Udødelige” og jeg klarte ikke å legge den fra meg. Det er en fantastisk bok. Det føles som et personlig tap å ha lest den ferdig…” C.C.

 

”Nå har jeg lest ferdig Bok II og jeg er fullstendig overveldet over de påstandene du kommer med her. Jeg er hellig overbevist om at så dyp informasjon, kunnskap og innsikt aldri kan bare diktes opp sånn som dette, – eller kan finnes i den menneskelige hjerne, for å komme på slik fiksjon og en slik historie. Gratulerer! Og vær så snill og informere meg om alle fremtidige publikasjoner. Spesielt når det er snakk om Bok III! WL

 

”Jeg har nettopp lest ferdig boken din. Den grep meg så fundamentalt at jeg dro ut og kjøpte meg en bibel. Jeg har aldri noensinne følt for å hverken lese eller studere bibelen, eller ønsket å vite noe særlig mer enn at jeg ville havne i himmelen (det trodde jeg i hvert fall). Men din bok grep meg så dypt at nå har jeg kommet dit hen, at jeg kan føle dette helt inn i sjelen.” HL

 

”Hvert eneste kapittel i din bok belyste min egen livslekse gjennom 30 + år, – der jeg har praktisert medisin & utvikling av Supplerende Medisinsk tilnærming til helbredelse.” WS.,

MD

”Med en gang jeg satte meg ned med boken følte jeg Den Hellige Ånd – av tilstedeværelsen av Gud inni meg. Og jeg bare visste at det du har skrevet er sannhet.” MM

”Har akkurat lest ferdig boken, og nå finner jeg det nærmest utenkelig at det du har skrevet bare er fiksjon. Når kommer neste bok?” EF

 

”Jeg har nettopp lest ferdig Den udødelige – Takk! Jeg har allerede fortalt mange om boken. ”Om du skal lese en bok i år, så la det være boken ”Den udødelige”, og alle jeg har snakket med har vært like entusiastiske og begeistret som meg selv og venter nå spent på både neste bok og nyheter rundt dette.” Diane

Gå til KAPITTEL EN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *